| PokerHeaven ( EU ) | Pokerihuone ( EU ) | Mermaid Poker ( EU ) | Betfair poker ( EU ) | Everest Poker ( EU ) | NoiQPoker ( EU ) | Unibet ( EU ) | Ladbrokes ( EU ) | Pacificpoker ( EU ) | UB ( US ) | Cake Poker ( US ) | Full Tilt Poker ( US ) | Partypoker ( EU ) |
« Etusivulle « Takaisin
Unibet ( EU )
 

Tarjous: Ensitalletusbonusta aina 1000 euroon asti. 

Ehdot: Ensitalletusbonus, kun talletat vähintään €15. Bonuksia on 3 eri kokoa; 100, 500 ja 1000 euron bonus. Bonukset on suunniteltu eritasoisille pelaajille huomioonottaen pelivolyymi. Kerää pelaajapisteitä bonuksessa määritelty määrä, niin bonus vapautuu pelitilillesi. Tarkemmat bonusehdot Unibetin sivuilta.  Tarjous voimassa toistaiseksi.

Tämä bonus tarjolla ainoastaan Rakebackpages-sivuston kautta.

Bonuskoodi: Ei koodia, kun rekisteröidyt alla olevasta linkistä! Valitse bonus Unibetin sivuilta.

 

Unibet toimii Microgaming- verkossa, johon se siirtyi loppuvuodesta 2006. Unibet rajoaa nyt pelaajillemme jopa €1000:n bonuksen vain €15:n talletuksella. Microgaming- verkkoon ei helposti enää rakebackia saa, joten sen korttihuoneet kilpailevat nyt talletusbonuksillaan ja muilla herkuillaan. Unibetin vahvuuksia suomalaisen näkökulmasta on suomankieliset nettisivut ja asiakaspalvelu sekä EU-alueella toimiva saitti, jonka pelivoitot ovat verovapaita. Lisäksi Unibet tarjoaa mahdollisuuden pelata jopa 10 peliä samanaikaisesti. Unibetilla pokerin lisäksi mm vedonlyönti ja kasino sekä lukematon määrä muita rahapelejä. Suomalaisten suosima pelinjärjestäjä.

Image

Gold Rush käynnissä

Tervetuloa “Gold Rush”-  kampanjaamme! Koko elokuun kultakuumeen ajan voit ansaita itsellesi käteispalkintoja! Palkintojen lunastaminen käy helposti – Sinun tarvitsee vain ansaita päivittäiset VIP- minimipisteet kuukauden aikana!

Gold Rush

Mitä useampana päivänä pelaat, sitä isompia palkintosi tulevat olemaan! Sinun tarvitsee vain ansaita minimi 35 VIP- pistettä 5 erillisenä päivänä elokuun aikana lunastaaksesi itsellesi lipun 2000€ Freeroll- turnaukseen.  Nämä 5 päivää voivat olla mitkä tahansa päivät kuukauden aikana!

Saavuttaaksesi palkinnot sinun tulee varmistaa että rekisteröidyt “Gold Rush”-  kampanjaamme täällä. Löydät kyseisen kampanjan myös pokeriohjelmistostamme kohdasta “Turnaukset” > “Register for Gold Rush”.

Image

Unibet Open Riika

Tämän vuoden viimeinen Unibet Open -turnaus pelataan joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna Riiassa. Riika on uusi tuttavuus Unibet Open -kalenterissa. Latvian pääkaupunki toivottaa pokerinpelaajat tervetulleiksi 1.-4.12. Karsinnat livetapahtumaan ovat pyörähtäneet käyntiin!

Unibet Open Riika pelataan 1.-4.12.

Unibet Open palkintopaketin arvo on 2500 euroa ja se sisältää mm. buy-inin, 4 yön hotellimajoituksen, 300 euroa matkakustannusten kattamiseen sekä aamiaisen ja illallisen joka pelipäivä.

Näin pääset mukaan:

1. Unibet Open -satelliitit
Voit lunastaa matkapaketin päivittäisten satelliittien kautta. Löydät lisätietoa satelliiteistä tästä.

2. Suora sisäänosto
Tiesitkö, että voit varmistaa turnauspaikkasi Riikaan myös ostamalla paikan suoraan? Paikat tulevat myyntiin Unibetin pokeriohjelmistoon.

Latviassa nähdään!

Kampanjaehdot
- Kukin pelaaja voi voittaa vain yhden matkapaketin Unibet Openiin.
- Unibet Open matkapakettia ei voi myydä tai siirtää toiselle henkilölle.
- Kaikki paketin voittaneet pelaajat sitoutuvat pelaamaan Unibet Openissa Unibetin tarjoamassa vaatetuksessa.
- Kaikki Unibet Openin finaalipöydässä pelaavat pelaajat sitoutuvat pelaamaan Unibetin tarjoamassa vaatetuksessa.
- Unibetin yleiset säännöt ovat voimassa ja Unibet pidättää oikeuden keskeyttää kampanjan milloin tahansa ja/tai muuttaa kampanjan ehtoja.

Image

Jackpot-turnaukset

Unibet Poker tarjoaa sinulle joka ilta mahdollisuuden tuplata voittosi jännittävissä 1-2-3 ja 3-2-1 Multi-Table -turnauksissa. Jokaisessa turnauksessa on taattu 1000€ potti!

Saavuta finaalipöytä kummassakin alla olevassa Daily Jackpot –turnauksessa, niin tuplaat voittosi! VOITA kumpikin turnaus ja saat 20.000€ jackpotin!

Toimi näin:
Sinun tulee ottaa osaa kumpaankin turnaukseen voittaaksesi jackpotin. Pääse finaalipöytään saman illan aikana kummassakin turnauksessa ja tuplaat voittosi.
VOITA kumpikin turnaus saman illan aikana ja voitat 20.000€ arvoisen jackpotin – vain 4€ buy-in hintaan!

Kiinnostuitko? Lataa peli tästä ja aloita pelaaminen! 

                                     Image 


Image
 
Ylös

© 2018 Rakeback pages - Parhaat rakeback-tarjoukset nettipokeriin
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.