| PokerHeaven ( EU ) | Pokerihuone ( EU ) | Mermaid Poker ( EU ) | Betfair poker ( EU ) | Everest Poker ( EU ) | NoiQPoker ( EU ) | Unibet ( EU ) | Ladbrokes ( EU ) | Pacificpoker ( EU ) | UB ( US ) | Cake Poker ( US ) | Full Tilt Poker ( US ) | Partypoker ( EU ) |
« Etusivulle « Takaisin
PokerHeaven ( EU )

Rakebackpages tarjous: 30% rakeback + 200% ensitalletusbonus €1000 asti.

Ehdot: Rakeback maksetaan automaattisesti tilillesi joka kuun alussa. Tarjouksemme palauttaa sinulle 30% omasta rake-tuotostasi ilman vähennyksiä. Minimi-rake kuussa vain 10€.

Talletusbonus palautuu pelitilillesi €5:n erissä niin kauan kuin sinulla on lunastamattomia bonuksia jäljellä. Jokaista kerättyä 150FPP kohden saat takaisin €5 bonuksena.

Bonusta ei vähennetä rake-tuotostasi!

Bonuskoodi: PH1000. Rakeback aktivoituu rekisteröitymällä Rakebackpages-sivuston kautta.

Lataa

Suositukset

PokerHeaven on IPN-verkossa. Kahdessa vuodessa PokerHeaven on kasvanut Boss-verkon toiseksi suurimmaksi saitiksi. Tämä ei ole mikään ihme, sillä PokerHeavenin pelaajapromootiot ovat aivan omaa luokkaansa. Pokerheaven tarjoaa sivustomme pelaajille nyt 30% rakebackin sekä 200% talletusbonuksen 1000 euroon asti. Bonus on voimassa 30 päivää. Pokerheavenin muista tarjouksista enemmän tietoa heidän sivuiltaan.

PokerHeaven VIP-pelaajien klubi

PokerHeavenilla on ymmärretty pelaajien tarpeet ja mieltymykset hyvin. Suosittelemme liittymistä PokerHeavenin pelaajien klubiin, jonka kautta pelaajat saavat parhaiten tietoa PokerHeavenin huipputarjouksista. VIP-klubissa on tasoja sen mukaan, kuinka paljon pelaat kuukausittain. Säännöllisesti pelaavat pelaajat ovat automaattisesti VIP-klubin jäseniä ja saavat Pokerheavenilta vahvistuksen omasta VIP-tasostaan. PokerHeaven jakaa kuukausittain yli 100 000€ VIP-pelaajilleen bonuksina ja VIP-pelaajille kohdistettuina Freeroll- turnauksina. Tällaista etua ei ole millään toisella Boss-verkon huoneella.

Player Zone

PokerHeaven on avannut oman pelaaja-alueensa nimeltään Player Zone. Täältä löydät kaiken tarpeellisen tiedon, jolla seuraat omaa rake-kertymääsi ja hallitset pelikassaasi. Olet sitten uusi nettipokerin pelaaja tai harjaantunut ammattilainen, Player Zone:sta löydät kaikki työkalut menestyksekkääseen pokerinpelaamiseen. PokerHeavenin Buddy Trackerin avulla voit tehdä kätevästi muistiinpanoja muista pelaajista ja tiedot on aina käytettävänäsi, kun pelaat pokeria. Player Zonesta löydät myös todennäköisyyslaskimen, jota voit hyödyntää kiperissä tilanteissa itse pelipöydässä.

Rahapelit

PokerHeavenilla voit pelata seuraavia pokeripelejä: Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi-Lo, 5 Card Draw ja 7 Card Stud. Allaolevasta taulukosta löydät panosrajat.

PeliMinMax
Limit Texas Hold’Em0,10/0,20100/200
Pot Limit Texas Hold’Em0,05/0,1010/20
No Limit Texas Hold’Em0,05/0,10100/200
Limit Omaha0,15/0,3050/100
Pot Limit Omaha0,05/0,1050/100
Limit Omaha Hi/Lo0,15/0,3050/100
Pot Limit Omaha Hi/Lo0,05/0,1050/100
7 Card Stud0,10/0,2030/60
5 Card Stud / SÖKÖ0,25/0,5010/20

Poker Heavenin marraskuun promot

Lunasta paikkasi Irlannissa järjestettävään WPT-turnaukseen!!

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tulla kanssamme yhteen suurimmista ja merkittävimmistä pokeriturnauksista, Irlannissa järjestettävään World Poker Tour -tapahtumaan.  Voit ehkä kilpailla maailman parhaita pelaajia vastaan WPT TV-kameroiden edessä ja mikä ettei voittaa rahasumman, joka mullistaa elämäsi!

WPT-tapahtuma järjestetään Irlannin pääkaupungissa Dublinissa 5.-8. tammikuuta 2012 ylellisessä Citywest-hotellissa.

Voit voittaa 3 500 € osallistumispakettisi yhdessä kolmesta virallisesta karsintaturnauksesta. Paketti sisältää 1 000 € matka- ja majoitusrahan. Jokaisessa kolmessa järjestettävässä satelliittifinaalissa tarjotaan yksi takuupaikka finaaliin:-

Kuinka se toimii?

Käteisvoitot määritellään sen mukaan, paljonko voittosummasi on suhteessa kuukauden aikana kaikissa käteispelipöydissä panostamaasi summaan, riippumatta panostesi suuruudesta. Kuukauden 10 parasta pelaajaa julistetaan seuraavan kuun 1. päivänä ja ensimmäiseksi sijoittunut pelaaja saa palkinnoksi koko joukon Poker Heaven -tuotteita. Rannekkeen avulla voit varmuudella todistaa olevasi pokerihuoneemme paras pelaaja.

Palkinnot

Joka kuukauden käteisellä pelaava päävoittaja saa seuraavat palkinnot

    Poker Heaven -pelimerkkisetti
    Poker Heaven -huppari
    Poker Heaven -t-paita & -poolopaita
    Poker Heaven -korttipakka

Poker Heaven TV-käteispöytä

Oletko tarpeeksi itsevarma pelataksesi pokeria TV:ssä? Jos olet, niin Poker Heaven antaa sinulle tilaisuuden osoittaa pokeritaitosi kaikkein suurimmalla areenalla……..

Korottaaksemme pelaajiemme profiilia olemme lyöttäytyneet yhteen Poker Channel Europen kanssa tarjotaksemme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden pelata Euroopan tärkeimmällä pokerikanavalla.

Joka päivä, isännöi Poker Heaven € 0,50 / € 1 NLHE TV käteispöydissä, jotka ovat avoinna vain Poker Heavenin pelaajat. Käteispöytä kuvataan ja sen kohokohtia näytetään Poker Channel Europella, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla on nyt tilaisuus osoittaa pokeritaiotosi kansainvälisen yleisön edessä.

Katselijat eivät ainoastaan pääse nauttimaan korkeatasoisesta online-käteispelistä, jossa reikäkortit paljastetaan, vaan he hyötyvät myös asiantuntijoiden selostuksesta ja eräiden maailman huippupelaajien pelianalyyseistä, meidän valitessamme kuukauden parhaat pelit katseltaviksi.

Kuinka voin pelata?


Kaikilla Poker Heavenin pelaajilla on oikeus osallistua TV-käteispöytään. Etsi vain aulasta ‘TV Cash Game’ -pöytä 0,50 €/1 € sisäänostolla ja pääset osallistumaan toimintaan.

Huom: Kun TV -käteispöydän kätesi näytetään televisiossa, ne näytetään pohjakortit paljastettuna.


TÄRKEÄÄ: Avattuasi pelitilin palaa tälle sivulle ja täytä tähän lomakkeeseen pelaajatietosi, jotta voimme aktivoida pelitilisi. Ilman pyydettyjä tietoja emme voi maksaa rakebackia. Muista käyttää myös bonuskoodia PH1000 saadaksesi talletusbonuksen.( Huom! Rakebackpages ei koskaan kerää pelaajiltamme sellaista tietoa, joka vääriin käsiin joutuessaan saattaisi aiheuttaa pelaajalle taloudellista vahinkoa ).

Kiinnostuitko? Lataa peli tästä ja aloita pelaaminen!

 
Ylös

© 2018 Rakeback pages - Parhaat rakeback-tarjoukset nettipokeriin
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.