| PokerHeaven ( EU ) | Pokerihuone ( EU ) | Mermaid Poker ( EU ) | Betfair poker ( EU ) | Everest Poker ( EU ) | NoiQPoker ( EU ) | Unibet ( EU ) | Ladbrokes ( EU ) | Pacificpoker ( EU ) | UB ( US ) | Cake Poker ( US ) | Full Tilt Poker ( US ) | Partypoker ( EU ) |
« Etusivulle « Takaisin
Everest Poker ( EU )

Rakebackpages tarjous: $200, $300 tai $500 bonus uuden tilin avaajille.

Ehdot: Bonuksen saa kun tekee vähintään minimitalletuksen eli $20 tilille. Huomioithan, että osa bonusista on voimassa vain määräajan maaliskuun loppuun.

Bonuskoodi: Tarvitset koodin tätä bonusta varten. Bonuskoodit ovat EPBONUS, ptieto300 ja ptieto500

Lataa
Everest Poker

Yleistietoa

Everest Poker on itsenäinen pokerisaitti eli se ei toimi missään verkossa.

Everstin pelit toimivat Grand Virtual tietokoneohjelmalla, mikä on tunnetuin ja luotettavin ohjelmisto nettipeliverkostossa. Everest Poker on Online Gaming Alliance (OGA) jäsen. OGA -toimikunta perustettiin säätämään asetukset ja eettiset periaatteet online peli- ja liiketoiminnalle, sekä toimimaan luottamuselimenä online-pelaajille, vakuuttaen ja todistaen, että pelit ovat reiluja, asiakastiedot suojattuja ja luotettavia. Everestin omistaa kanadalainen Ultra Internet Media. Everest Pokerin nettisivut ja peliohjelma ovat alusta loppuun suomenkielisiä. Everest Pokerilla on pelilisenssi Maltalla.

Rahapelit

Everest Pokerissa voit pelata Omahaa ja Texas Holdemia. Pelivaluutta on US dollari. Allaolevasta taulukossa on Everest Pokerin panostusrajat.

PeliMinMax
Limit Texas Hold’Em0,02/0,0420/40
Pot Limit Texas Hold’Em0,25/0,255/5
No Limit Texas Hold’Em0,02/0,0250/50
Limit Omaha0,02/0,0430/60
Pot Limit Omaha0,02/0,0220/20

Turnaukset

Everestin turnauksissa pelataan sekä Omahaa että Texasia ja kaikilla panostusmuodoilla. Lähes kaikkien turnausten sisäänostot ovat $1 ja $100 välillä. Everestin kautta voi yrittää karsiutua myös EPT- ja WSOP-turnauksiin. Joka keskiviikkoilta kello 21:00 Suomen aikaa (kello 22:00 31.10. lähtien) Everestillä on 15 EPT Winner's Choice turnaus. Voit osallistua joko maksamalla suoraan sisäänostomaksun tai voittamalla paikan päivittäisistä $5+0.50 Rebuy Satelliiteista, $11 + 1 Rebuy Satelliiteista (1 Rebuy + 1 Add-on ainoastaan) ja $33 + 3 Freezout turnauksista.

Everestillä on lisäksi kiitettävän paljon Freeroll-turnauksia, joihin on vapaa pääsy myös pelaajille, jotka eivät vielä ole tehneet ensimmäistä talletustakaan.

Raha

Everest Pokerissa käytettävä rahayksikkö on US dollari.

  • Talletusvaihtoehdot: Visa, MasterCard, Paysafecard, Neteller, Click2Pay, Moneybookers
  • Rahan kotiutusvaihtoehdot: Neteller, Visa, Moneybookers

Bonus

Everest Poker tarjoaa $200 erikoistervetuliaisbonuksen kaikille uusille Rakebackpages.comin pelaajille. Yksinkertaisesti lataat vain Everestin peliohjelman, rekisteröidyt ja annat bonuskoodin.

$200 bonus: Kun teet talletuksen ja pelaat pokeria oikeasta rahasta, niin bonuksesi vaihdetaan rahaksi sitä mukaan, kun ansaitset Summit-pisteitä oikean rahan peleistä ja turnauksista. Talletus pitää tehdä pelitilille 48h sisällä pelitilin avaamisesta ja bonukseen tarvittavat pisteet pitää kerätä 30 päivän kuluessa talletuksesta. Bonuskoodi = EPBONUS

$400 bonus: Bonus maksetaan yhdessä osassa, kun bonukseen vaadittu pelimäärä on saavutettu. Aikaa 30 päivää pelitilin avaamisesta. Bonuskoodi pitää käyttää 14 päivän sisällä uuden pelitilin avaamisesta. Tarjous on voimassa 31.3. asti. Bonuskoodi = ptieto400

$500 bonus: Bonus maksetaan yhdessä osassa, kun bonukseen vaadittu pelimäärä on saavutettu. Aikaa 30 päivää pelitilin avaamisesta. Bonuskoodi pitää käyttää 14 päivän sisällä uuden pelitilin avaamisesta. Tarjous on voimassa 31.3. asti. Bonuskoodi = ptieto500

Image

Everest Pokerin suurin ja paras turnaus.

Tarjoamme päivitettyjä satelliitteja, enemmän mahdollisuuksia sisäänostoon sekä paikkoja jokaiselle, joten 50 000 $ takuuturnauksemme on mahtava tapa päättää viikonloppu, ja sillä voit myös tankata pelikassasi tulevan viikon tarpeisiin. Hyödynnä kaikki eri tavat, joilla voit varmistaa turnauspaikkasi halvemmalla!

Turnaus alkaa: joka sunnuntai klo 18:00 GMT

Sisäänosto: $100+$9. Aloitus 5000 pelimerkillä

Blind rakenne: vaihtuu 15 minuutin välein


TÄRKEÄÄ: Avattuasi pelitilin palaa tälle sivulle ja täytä tähän lomakkeeseen pelaajatietosi, jotta voimme aktivoida pelitilisi. ( Huom! Rakebackpages ei koskaan kerää pelaajiltamme sellaista tietoa, joka vääriin käsiin joutuessaan saattaisi aiheuttaa pelaajalle taloudellista vahinkoa ).

Kiinnostuitko? Lataa peli tästä ja aloita pelaaminen!

LuottokortitNeteller

Everest Poker

Everest Poker
 
Ylös

© 2018 Rakeback pages - Parhaat rakeback-tarjoukset nettipokeriin
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.