| PokerHeaven ( EU ) | Pokerihuone ( EU ) | Mermaid Poker ( EU ) | Betfair poker ( EU ) | Everest Poker ( EU ) | NoiQPoker ( EU ) | Unibet ( EU ) | Ladbrokes ( EU ) | Pacificpoker ( EU ) | UB ( US ) | Cake Poker ( US ) | Full Tilt Poker ( US ) | Partypoker ( EU ) |
« Etusivulle « Takaisin
Full Tilt Poker ( US )

Rakebackpages tarjous: 27% + 100% ensitalletus bonus $600:iin asti.

Ehdot: RAKEBACK maksetaan automaattisesti tilillesi kerran viikossa, yleensä perjantaina. Sinun ei tarvitse tuottaa reikkiä, riittää että olet jaossa mukana. Esimerkkilaskelma: pöydässä 6 pelaajaa, reikki $3. Sinun osuutesi: $3/6x0.27=$0.135/jako.

TALLETUSBONUSta varten saat yhden pisteen jokaista reikkidollaria kohden. 1 piste = $0.06 bonuksena. Bonus vapautetaan pelitilillesi $20:n erissä. Bonuskoodi = HUNAJAA

Bonukset vähennetään reikistä.

Full Tilt Poker

Yleistä tietoa Full Tilt Pokerista

Full Tilt Poker on omassa pokeriverkossaan. Full Tilt pokerin kaikissa peleissä pelivaluuttana on US dollari. Full Tilt Pokerin aula ja pöydät ovat sivuston pokeriammattilaisten suunnittelemia ja se myös näkyy koko sivuston helppokäyttöisyydessä ja selkeydessä. Full Tilt Pokerissa voit edelleen pelata jenkkipelaajia vastaan. Full tilt Pokerin ainoa miinus lienee siinä, ettei sillä ole pelilisenssiä EU-alueella, muuten pelipaikkana Full Tilt ei jää toiseksi juuri millekään saitille. Full Tilt Pokerille pelilisenssin on myöntänyt kanadalainen Kahnawake gaming commission.

Full Tilt Pokerin rahapelit

Voit pelata seuraavia pelejä Full Tilt Pokerissa: Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi-Lo, 7 Card Stud, 7 Card Stud Hi-Lo, Razz. Alta löydät pelien panostusrajat.

PeliMinMax
Limit Texas Hold’Em0,25/0,501000/2000
Pot Limit Texas Hold’Em0,05/0,1010/20
No Limit Texas Hold’Em0,05/0,10500/1000
Limit Omaha0,25/0,5015/30
Pot Limit Omaha0,05/0,10500/1000
Limit Omaha Hi-Lo0,25/0,501000/2000
Pot Limit Omaha Hi-Lo0,05/0,10200/400
No Limit Omaha Hi-Lo0,05/0,1050/100
7 Card Stud0,25/0,501000/2000
7 Card Stud Hi-Lo0,25/0,501000/2000
Razz0,25/0,501000/2000

Turnaukset

Full Tilt Pokerin ammattipelaajat ovat lyöneet viisaat päänsä yhteen ja suunnitelleet itse alusta alkaen omat pokeriturnauksensa. Turnausvalikoimaan kuuluu perinteisen No Limit Texas Holdémin lisäksi lukuisia muita pelimuotoja, pelistruktuureja sekä sisäänostomaksuja ilmaisturnauksista aina tuhansiin dollareihin asti - jokaiselle jotakin siis. Poker Starsin jälkeen Full Tilt Poker on tällä hetkellä paras valinta turnauspelaajalle juuri heidän laajan pelivalikoiman ja suuren pelaajamassan takia.

Raha

  • Rahansiirroissa käytettävä valuutta: US dollari
  • Talletusvaihtoehdot: Visa, MasterCard, tilisiirtor, Neteller, ePassporte, Click2Pay, PaysafeCard, ClickAndBuy, Moneybookers
  • Talletusmaksu: ei maksua, Full Tilt Poker hoitaa kaikki maksut talletuksista
  • Rahan nostotavat: shekki, Neteller, Moneybookers, ePassporte, Visa, Click2Pay
  • Full Tilt Pokerilla voi siirtää rahaa pelaajalta toiselle pelitilien välillä.

Bonukset ja Rakeback

Kaikki sivustomme kautta Full Tilt Pokeriin pelitilinsä avaavat saavat 27% rakebackin. Tämä tarjous on voimassa vain pelaajilla, joilla ei aikaisemmin ole ollut pelitiliä Full Tilt Pokerissa. Lisäksi pelaajamme saavat Full Tilt Pokerin standardibonuksen, joka on 100% $600:iin asti. Bonus palautuu pelitilillesi $20 erissä. Huomioi, että kaikki maksetut bonukset vähennetään rake-tuotostasi ennen rakebackin laskemista/maksamista. Jos olet esimerkiksi kuukauden aikana saanut kasaan $500 rakea ja kotiuttanut $120 bonuksia, lasketaan samaisen kuukauden rakeback seuraavasti: ($500 - $120)x27%.

Rakeback maksetaan pelitilillesi kerran viikossa, aina perjantaisin. Viikko alkaa tiistaista ja päättyy maanantaihin; maksut tältä viikolta suoritetaan pelaajatileille siis seuraavana perjantaina. Jos haluat seurata Full Tilt Pokerin pelitilisi rake-kertymää, voit tehdä sen lisäämällä pelitilisi rake-seurantaan etusivumme linkin kautta. Pelitilisi rake-tiedot päivitetään yleensä päivittäin.

$100K ensitalletusfreeroll

Tee ensimmäinen oikean rahan talletuksesi Full Tilt Pokerissa, niin saat ilmaisen pääsyn eksklusiiviseen $100K ensitalletusfreerolliin.

Paitsi että saat ilmaisen turnauslipun $100K ensitalletusfreeroll -turnaukseen, saat automaattisesti 100 % ensitalletusbonuksen, kun olet avannut oikean rahan tilin ja tehnyt talletuksen. $100K ensitalletusfreeroll järjestetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 15:30 ET.

Rush Poker

Pelaa Rush Pokeria – maailman nopeinta pokeripeliä!

Rush Poker löytyy ainoastaan Full Tilt Pokerista ja se on äärimmäisen nopea pokerikokemus.

Tämä vallankumouksellinen uusi pokerimuoto on suunniteltu minimoimaan odotusaika käsien välillä ja pitämään sinut toiminnan keskellä koko ajan. Pelasitpa sitten Rush Poker -rinkipelissä tai Rush Poker -turnauksessa, liityt laajaan pelaajajoukkoon ja kohtaat eri vastustajista koostuvan pöydän jokaisessa pelaamassasi kädessä. Kun foldaat kätesi, sinut kiidätetään välittömästi uuteen pöytään seuraavaa kättä varten.

Image

Nyt kun joka sunnuntaina on mahdollisuus kamppailla yli $1 miljoonan kootuista takuupoteista, ei viikonloppua voi viettää paremmin kuin pelaamalla Full Tilt Pokerin sivustolla.

Pelaa omasta osuudestasi yli $1 miljoonan kootuista takuupoteista Big Money -sunnuntaipäivinä näissä upeissa tapahtumissa:

    * The Sunday Brawl
* – Kamppailu alkaa klo 14:00 ET (19:00 GMT). Brawl-turnauksessa voit ansaita osuutesi $350,000 palkintorahoista pudottamalla toisia pelaajia.
    * The $750K Guarantee* - Osallistu suurimpaan viikkoturnaukseemme, joka alkaa klo 17:00 ET (22:00 GMT)
    * The Sunday Mulligan * – Ota vielä yksi uusinta suositussa $200,000 takuuturnauksessamme, joka alkaa klo 19:05 ET (00:05 GMT).

Voit päästä näihin tapahtumiin myös satelliittiturnausten kautta. Myös muut suositut Full Tilt Pokerin takuuturnaukset ovat käynnissä, ja niiden sisäänostot ovat alimmillaan vain $2 + $.25 tai 50 Full Tilt -pistettä.

Aloita pelaaminen jo tänään ja näe, miksi juuri sunnuntait ovat suuren rahan päiviä Full Tilt Pokerin sivuilla.

* Yhtenä sunnuntaina joka kuukausi $750K Sunday Guarantee -turnauksen sijasta pelataan $600+$40 $1M Monthly Guarantee -turnaus.

Image

$50 000 dollarin ensitalletusfreeroll

Tee ensimmäinen oikean rahan talletuksesi Full Tilt Pokerissa, niin pääset ilmaiseksi eksklusiiviseen $50 000 dollarin ensitalletusfreerolliin.

Paitsi että saat ilmaisen turnauslipun $50 000 dollarin ensitalletusfreeroll -turnaukseen, saat automaattisesti 100 % ensitalletusbonuksen, kun olet avannut oikean rahan tilin ja tehnyt talletuksen. $50 000 dollarin ensitalletusfreeroll järjestetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 12:30 ET.

Full Tilt Poker tarjoaa laajan valikoiman turvallisia ja helppoja tapoja tallettaa rahaa tilillesi. Voit tehdä talletuksen avaamalla peliohjelman ja klikkaamalla punaista Kassa-painiketta, klikkaamalla sitten Tee talletus -painiketta ja noudattamalla ohjeita. Lisätietoja oikean rahan talletuksen tekemisestä.
$50 000 dollarin ensitalletusfreerollin ilmoittautumisohjeet

Aloita lataamalla Full Tilt Poker ja luomalla oikean rahan tili. Kirjaudu tämän jälkeen Full Tilt Pokeriin ja toimi seuraavien ohjeiden mukaan, niin voit ilmoittautua $50 000 dollarin ensitalletusfreerolliin:

 1.   Valitse Full Tilt Pokerin peliaulan yläosan Aula-valikosta Valitse aulanäkymä > Normaalinäkymä.
 2.   Aseta selausalueen suodattimet seuraavasti: Turnaus > Kaikki > Kaikki > Kaikki tyypit ja Freeroll/FTP.
 3.   Vieritä peliluetteloa alaspäin ja etsi turnaus, jonka nimi on $50K First Deposit Freeroll.
 4.   Klikkaa Rekisteröidy ja valmistaudu tavoittelemaan osuutta $50 000 dollarista.
 


TÄRKEÄÄ Avattuasi pelitilin palaa tälle sivulle ja täytä tähän lomakkeeseen pelaajatietosi, jotta voimme aktivoida pelitilisi. Ilman pyydettyjä tietoja emme voi maksaa rakebackia. ( Huom! Rakebackpages ei koskaan kerää pelaajiltamme sellaista tietoa, joka vääriin käsiin joutuessaan saattaisi aiheuttaa pelaajalle taloudellista vahinkoa ).

Kiinnostuitko? Lataa peli tästä ja aloita pelaaminen!

LuottokortitVISA ElectronVerified by VISAePassporteFirePayNetellerPlusMoney TransferVerisign

play online poker

Play Online Poker

 
Ylös

© 2018 Rakeback pages - Parhaat rakeback-tarjoukset nettipokeriin
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.